Sonja Jansen

Sonja Jansen, coach, coaching, training, Amersfoort, Echt jezelf zijnWat is jouw passie? Dat werd me jaren geleden gevraagd in een periode van burn-out door een therapeut. Dat wist ik gewoonweg niet.

Ik was afgestudeerd als jurist  en hielp klanten bij arbeidsrechtelijke problemen. Dat gaf veel stress, maar ja, zo was het leven blijkbaar. Echt nadenken over wat ík wilde deed ik eigenlijk niet.

Hard werken, carrière maken, in 4 jaar tijd 3 mooie kinderen krijgen. Toen mijn moeder ziek werd en ik ook nog mijn ouders ging ondersteunen “zakte ik door het ijs” en bleek een burn-out te hebben. Pas tóen heb ik onderzocht hoe ik de dingen deed en leerde ik  ervaren dat ik volledig in mijn hoofd zat en niet in mijn gevoel.

Mede door verdrietige gebeurtenissen in mijn leven, zoals iedereen die meemaakt, heb ik meer de behoefte gekregen aan zingeving en ben ik opleidingen gaan volgen als coach. Daarvan heb ik mijn beroep gemaakt.

Door middel van coaching anderen helpen geeft me erg veel voldoening. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent en door nieuwsgierige vragen te stellen help ik je verder. Ik gun jou ook dat je jezelf beter leert kennen en meer kunt genieten van jouw leven.

Mijn boers levensmotto was: geniet van het leven want het duurt maar even. Nou, daar ben ik het mee eens.

Wil je samen met mij ontdekken wat jou belemmert om te doen waar je gelukkig van wordt, of weet je nog helemaal niet precies waar je blij van wordt en wil je dat graag helder krijgen?

Neem vrijblijvend contact op.

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en daardoor de kwaliteit van mijn coaching en trainingen hoog te houden. Daarom volg ik voortdurend opleidingen, cursussen en intervisies in mijn vakgebied.

Professioneel coach – Academie voor psychodynamica

Coaching en mediation- the lime tree

Module intuïtieve ontwikkeling- opleidingsinstituut mens en intuïtie

Coachend leidinggeven – Boertien en Partners

Vertrouwenspersoon ongewenst gedrag op het werk – Bezemer & Kuiper en van Oss & partners