diverse workshops voor werknemers

Veel van de klachten die mensen ervaren zijn stress-gerelateerde klachten. Toch wordt de link van lichaam naar hoofd vaak niet gemaakt. Liever nemen we een pilletje om de klachten te verdoezelen. Omdat wij de mens als geheel zien hechten wij er aan om de lichamelijke klachten serieus te nemen.

En wij geloven dat als je met bezieling werkt en gebruik maakt van je talenten de kans op een burn-out vermindert.

Daarom bieden wij een reeks workshops aan waarin je hiermee aan de slag gaat. De workshops duren tussen de 2 en 3 uur en zijn zowel in huis als op locatie mogelijk.

Onderstaande workshops zijn als losse workshops te volgen. In combinatie leveren ze nóg meer bewustzijn op.

  1. Bezield werken, ontdek je persoonlijke missie

In een actieve workshop gaan we jouw missie ontdekken. Als je weet wat jouw missie is kan je kijken hoe je die bezieling kan laten terug komen in je werk. En zo niet, wat zou je willen veranderen om meer bezield te kunnen werken, hoe kun je dat realiseren?

  1. Bewust en vitaal aan het werk, uit je hoofd en in je lijf

Zwaar op de maag liggen.Een last op je schouders dragen. Veel van onze spreekwoorden leggen een verband tussen onze geestelijke gesteldheid en ons lichaam. Toch zitten we in het dagelijks leven veel in ons hoofd en negeren we vaak de signalen die ons lichaam geeft. In deze workshop leer je te luisteren naar wat je steeds negeert.

  1. Uit je valkuil naar persoonlijke groei

Welke kernkwaliteit  hoort bij jouw valkuil, welke allergie heb je voor anderen en wat kun jij daarvan leren voor jouw persoonlijke groei. We zijn vaak geneigd om eerder te kijken naar onze negatieve eigenschappen (onze valkuil) dan naar de positieve. Daarom gaan wij vanuit jouw valkuil ontdekken wat jouw kernkwaliteit is en hoe je die nóg beter kunt inzetten.

Voor meer informatie neem hier contact op.