Wie zijn wij?

Sonja, Meriam, Echt jezelf zijn, mama, coaching, training, coachWij zijn Sonja Jansen en Meriam Verhoef. We hebben elkaar ontmoet op een van onze coach-opleidingen. Door de samenwerking op de coachopleiding en het deelnemen aan intervisiegroepen, kwamen we er achter dat we elkaar heel goed aanvullen en we op dezelfde wijze mensen willen begeleiden.

Vanuit passie en plezier, in verbinding,  mensen begeleiden in het ervaren dat er keuze is, zodat ze weer vrijheid kunnen ervaren.

We geven een training aan moeders die alle ballen hoog proberen te houden, maar daarin soms zichzelf kwijt raken of vastlopen. Door middel van coaching en training helpen we je inzicht te krijgen in je situatie. Pas als je inzicht hebt hóe je iets doet kun je beslissen het anders te gaan doen.

Het is een training speciaal voor moeders en het gaat dan ook echt om jou als moeder. Hoe kan jij er voor zorgen dat je ook weer aan jezelf toe komt? Hoe houd jij je perfectionisme een beetje onder controle? Hoe krijg jij weer energie voor,  en plezier in de dingen die je doet? Hoe kan je je batterij weer opladen? Hoe kan je grenzen stellen, hoe bepaal je je prioriteiten? Hoe combineer je je werk met je (nieuwe) privéleven? Kortom, in deze training gaat het niet over je kind(eren), maar helemaal over jou!

Echt jezelf zijn, mama is een groepstraining met andere moeders. Op die manier leer je van elkaar, er- en herkennen.  Als het namelijk zo makkelijk was dan had je het allang gedaan zoals je het graag zou willen.

Laat het geen taboe zijn en laat ons je begeleiden in jouw zoektocht naar inzicht in wat jou drijft en wat je belemmert. Want het is soms gewoon een beetje zwaar in deze periode van je leven. Als jij het beste uit jezelf wilt halen, een leuke moeder en partner zijn én ook nog wilt genieten, dan is Echt jezelf zijn, mama  echt iets voor jou..

We zijn er voor moeders met kinderen van baby tot en met puber.

We zijn bezig met het ontwikkelen van een online variant. Dat houdt in dat je een aantal sessies gewoon lekker op een moment doet en op een plaats waar het jou het beste uitkomt. Daarnaast zijn  er waardevolle bijeenkomsten, waarin we je verder helpen met inzicht te krijgen. Hierover in het najaar meer.